Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca'da bugün delege seçimleri var

CHP’nin 37. Olağan Kurultay süreci kapsamında geçtiğimiz haftalarda üye listeleri askıya çıkmıştı. Üye listeleri askından inerken CHP Darıca İlçe Örgütü mahalle delege seçimleri 17 Kasım Pazar günü (Bugün) gerçekleştirilecek.

CHP Darıca'da bugün delege seçimleri var
17 Kasım 2019 - 15:05

14 mahalledeki mahalle delege seçimleri bugün  saat:13.00-17.00 saatleri arasında mahalle temsilciliklerinde yapılmaya başlandı

Önümüzdeki süreçte yapılacak olan İlçe Başkanlığı Kongresinde oy kullanacak delegelerle sıkı şekilde temas kuran ve bu anlamda ilçe başkanlığına adaylığına göz kırpan 31 Mart Yerel Seçimleri’nde CHP’nin Darıca Belediye Başka adayı Yakup Törk ile Gebze’de Matbaacılık sektöründe hizmet veren Ozan Kurtuluş İlyasoğlu’nun sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda delegeler üzerinde etkili olamaya çalıştıkları gözlendi.

Yakup Törk’ün yaptığı paylaşımlarda, ‘’ Tarlada izleri olmayanlar, harmana göz koymasınlar, Renklerimizi bir kenara bıraktık. Yeniden Güçlü bir örgüt için BEYAZ listedeyiz. !’’ şeklindeki ifadelere karşın, Ozan Kurtuluş İlyasoğlu da, ‘’ Cumhuriyet için, ezilenlerin halkları için, Partide birlik ve beraberlik için, CHP’nin Darıca’da iktidarı için, yarın yapılacak Delege seçiminde beyaz listedeyim’’ dedi.