Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sarkuysan'dan muhteşem konser

39 yılını kutlayan Sarkuysan Fabrikası, gece de muhteşem bir konserle Gebze Osman Hamdi Bey Kültür merkezini doldurdu.

Sarkuysan'dan muhteşem konser
23 Aralık 2014 - 08:29
 Gecede sahne alan Sarkuysan Türk Müziği topluluğuna Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Sarkuysan Yönetim Kurulu başkanı Hayrettin Çaycı da katılarak birlikte konser verdiler. Geceye Sarkuysan Yönetim Kurulu üyeleri, Sarkuysan İdari İşler Müdürü Hayrettin Çaycı,
 
Geceye, Sarkuysan fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hayrettin Çaycı, Yönetim Kurulu üyeleri,  Gebze Belediye Başkanı  Adnan Köşker,  Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, İdari İşler Müdürü Sabri Atilla ve İnsan kaynakları Müdürü Oğuz Ergüngör, çok sayıda yönetici, işçi ve memur  ailesi ile katıldı.
Kocaeli de bünyesinde sanat, kültür, spor guruplarını barındıran sanayi kuruluşlarının başında gelen Sarkuysan Fabrikası, düzenlediği üretime başlamasının 39 kuruluş yıldönümünde bünyesinde yetiştirdiği Türk Müziği korosu ile muhteşem bir konsere imza attı. Yine bünyesinde yetiştirdiği dans gurubuna izleyicileri büyüledi.
 
SARKUYSAN  KOROSUNU ÇAYCI KURDU
 
Sarkuysan Fabrikası Yönetim Kurlu Başkanı ve Genel Müdürü Hayrettin Çaycı’nın konuşması ile başlayan gecede ilk olarak dans gurubu gösteriler sergiledi. Salonda yer kalmadığından çoğu insanın dışarıda kaldığı etkinlikte, bizzat Çaycı tarafından 20 yıl önce kurulan Sarkuysan Türk Müziği Korosu sahne aldı. Jale Şengün’ün sunumu ve Şef Erbil Aydın yönetiminde katılımcılara mükemmel bir müzik ziyafeti sundular.
 
KÖŞKER VE ÇAYCI  ŞARKI SÖYLEDİ
 
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Sarkuysan Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin çaycı da ikinci bölüm konserde solistler arasında yer alıp şarkılara eşlik ettiler. İzleyiciler tarafından ayakta alkışlanan konserde, Hayrettin Çaycı solist olarak da bir şarkı seslendirdi.
 
Sarkuysan Türk Müziği korosunun ardından  TRT sanatçısı  Elif Güreşçi Çiftçioğlu sahne alarak birbirinden güzel sanat müziği parçalarını seslendirdi.