Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İstanbul Maratonu Fuarı'nda Darıca farkı!

38. İstanbul Maratonu tanıtımı için Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda düzenlenen Maraton ve Spor Fuarı’nda kurulan Darıca Tanıtım Standında ilçenin ve ilçede yapılan sportif faaliyetlerin tanıtımı yapıldı.

İstanbul Maratonu Fuarı'nda Darıca farkı!
15 Kasım 2016 - 14:32
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca’yı temsilen fuar açılışına katılırken, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman bu tür etkinliklerin ilçenin tanıtımdaki önemine vurgu yaparken, Darıca standının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.Üç gün boyunca ilçenin tanıtımının yapıldığı Darıca standı yerli ve yabancı konukların ilgi odağı olurken, Darıca’nın spor alanında son yıllarda elde ettiği başarılardan dolayı Darıca standı fuarda en çok ilgi gören stantlar arasında yerini aldı.
 
MİSAFİRLERİ KARABACAK AĞIRLADI
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, fuar açılışında 2016 numarayla Darıca’yı temsil ederken, Darıca standına gelen misafirlerle yakından ilgilendi. Başkan Karabacak, gençlerde Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün son üç yıl üst üste  Avrupa Şampiyonluğu ve bu yıl 5. yapılan Darıca Yarı Maratonu’nun spor otoritelerinin dikkatini Darıca’ya çektiğini ifade ederken, ilçe gençliğinin spora yönlendirilmesi adına çalışmalarının bundan sonra da süreceğini sözlerine ekledi.Bu arada pazar günü koşulan 38. İstanbul Maratonu’na Darıca Bilgi Evleri’nden bir grup öğrenci de katılarak yarış sevincine ortak oldular.