Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hasımlarına ateş açtılar, kaldırımda oturan çocuğu vurdular

ÖZEL HABER - Darıca 'da meydana gelen olayda, 2 otomobilden bir eve tabancayla ateş açıldı. Rastgele açılan ateş sonucu tabancadan çıkan kurşunlardan biri, o sırada arkadaşlarıyla kaldırımda oturan 16 yaşındaki C.Z.’nin bacağına isabet etti.

Hasımlarına ateş açtılar, kaldırımda oturan çocuğu vurdular
29 Nisan 2019 - 22:14

Bugün akşam saat.20.00 sularında Kazım Karabekir Mahallesi, Oruç Reis Caddesi, Ayfer Sokak’ta meydana gelen olayda, 2 otomobilden bir eve tabancayla ateş açıldı. Açılan ateş sonucu, tabancadan çıkan kurşunlardan biri o sırada arkadaşlarıyla kaldırımda oturmakta olan C.Z.’nin bacağına isabet etti. 

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri tarafından Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan C.Z’nin tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Görgü tanıklarına göre, her iki otomobilden de bir eve 4 el ateş açıldığı ifade edilirken zanlıların daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştığı belirtildi. 

Polis, olay mahallinde yaptığı incelemede 2 adet boş kovana el koyarken, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.