Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Engelliler gününde Bir Umut'a destek ziyareti!

3 Aralık Dünya Engelliler günü sebebiyle bölge protokolünden Darıca Bir Umut Engelliler Derneğine ziyaretler devam ediyor. 

Engelliler gününde Bir Umut'a destek ziyareti!
04 Aralık 2018 - 09:27
3 Aralık Dünya Engelliler günü sebebiyle İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Ak Parti Darıca Belediye Başkan aday adayı Muzaffer Bıyık, Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kudret Sekban, Hospital Park Hastanesi yöneticileri, GTO Başkanı Nail Çiler'in eşi Sevgi Çiler ve Darıca'da bulunan bazı okulların öğrencileri ile öğretmenleri Darıca Bir Umut Engelliler Derneği'ni ziyaret etti.
 
ARIKAN TEŞEKKÜR ETTİ 
Darıca Bir Umut Engelliler Dernek Başkanı Melek Arıkan ziyarette yaptığı konuşma da, “Dünya Engelliler gününde bizlere ziyarette bulunan herkese çok teşekkür ederim. Bizlerin her daim yanında olan ve gerek sivil toplum kuruluşları gerekse parti olarak bizlerin haklarını savunmamızda bizlere gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı da çok teşekkür ederiz. Engellilerimizin de toplumun bir ferdi olarak bir şeyler yapabileceği konusunda bilinçli hareket ettiğimiz takdirde toplumumuz bir bütün olur. Devletimiz sosyal, kültürel ve toplumsal yaşamı engellilerimiz için kolaylaştırma konusunda ciddi çalışmalar yürütüyor." dedi.