Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bayramoğlu "Metin İnan" dedi

Geçtiğimiz gün yapılan Bayramoğlu Sahil Mahallesi İmar İdare ve Bakım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı seçiminde tek aday olan mevcut başkan Metin İnan yine başkanlığa seçildi

Bayramoğlu "Metin İnan" dedi
13 Mayıs 2013 - 07:33
 Bayramoğlu Sahil Mahallesi İmar İdare ve Bakım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin İnan'ın tek aday  olduğu seçimlere oldukça ilgi vardı. Yapılan kongre sonrası Metin İnan, Bayramoğlu Sahil Mahallesi İmar İdare ve Bakım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrar seçildi. 
 
"BAYRAMOĞLU'NUN ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ"
Başkanlığa seçildikten hemen sonra gazetemize açıklamalarda bulunan başkan Metin İnan “Amacımız Ada’yı yeniden canlandırmak. Darıca’nın en güzel yerlerinden biri olan bölgemizi kalkındırmak adına tekrar başkan oldum. Ve çevre halkı beni başkan seçerek buna layık gördü. Bayramoğlu’nu eski halinden de güzel hale getirmek için yönetim kurulumuzla birlikte varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın da destekleriyle bu güzel bölgemizi, adamızı, muhteşem hale getirip, Darıca’nın marka çıtasını yükselteceğiz. Bizlere oy veren veya vermeyen kimseyi utandırmayacağız. Bu yaz çok farklı etkinliklerimiz olacak. 2014 yılında ise Dünya Pirat Şampiyonamız var. Bunların heyecanı içinde, Bayramoğlu'nu eski günlerine kavuşturacağız” dedi.