Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kuruyemişçiyi kurşunlayan şahıslar yakalandı

ÖZEL HABER- Darıca’da geçtiğimiz cumartesi günü Namık Kemal Bilgin’e ait kuruyemişçi dükkanına silahlı saldırıda bulunan 2 kişi Emniyet güçlerinin yaptığı başarılı çalışma sonrası yakalandı

Kuruyemişçiyi kurşunlayan şahıslar yakalandı
01 Temmuz 2016 - 21:07
  İstasyon caddesi üzerinde geçtiğimiz cumartesi günü gece saat 02.00 sıralarında Bilginler Kuruyemiş isimli işyerine  hareket halindeki otomobil içerisinden 5 kez ateş ederek olay yerinden kaçan 37 yaşındaki M.L.  ile 21 yaşındaki M.E.S., Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Ekiplerinin yaptıkları titiz çalışma sonrası yakalandı.

MOBESE Kayıtlarından ve olatın olduğu güzergahtaki işyerlerine ait güvenlik kameralarından aracın plakasını bulan polis, daha sonra M.L. ile M.E.S’nin  kimliğine ulaştı.  Takibi sıklaştıran polis, şahısları olayda kullanılan tabanca ile birlikte  Bayramoğlu Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde yakalayarak göz altına aldı.

Darıca İstasyon Karakol Amirliği’ne getirilen M.L. ve M.E.S., buradaki ifadelerde, para yüzünden iş yeri sahibi ile karşılıklı olarak küfürleştiklerini ve bu nedenle de sinirlerine hakim olamadıkları için olayı gerçekleştirdiklerini söylediler. Şahıslar daha sonra adliyeye sevk edildiler.