Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP, bin kişi gidecek!

4 Kasım`da Ankara`da yapılacak olan MHP 10. Büyük Kurultayı öncesinde il başkanı Aydın Ünlü iddialı açıklamalarda bulundu.

MHP, bin kişi gidecek!
24 Ekim 2012 - 11:54
 4 Kasım`da Ankara`da yapılacak olan MHP 10. Büyük Kurultayı öncesinde il başkanı Aydın Ünlü iddialı açıklamalarda bulundu. Ünlü, Kocaeli Ülkü Ocakları`ndan yaklaşık 400 kişinin salonda görev alacağını söyleyerek “Kurultayımızda ocaklarımıza üye olan yaklaşık 400 genç görev alacak. Kocaeli`den kurultaya katılacak üyelerimiz için otobüslerimiz, 3 Kasım gecesi 24.00`de Perşembe Pazarı alanından hareket edecek. İl başkanlığı için iki, her ilçemiz için birer otobüs hareket edecek” dedi.
 
İLÇELERDEN OTOBÜS
Gene başkan adaylarının çokluğuna değinen Ünlü, “Yaklaşık bin kişiyle kurultayımıza destek vereceğiz. Otobüslerimizin yanı sıra birçok partilimiz kendi araçlarıyla da kurultaya gidecek. Doğrusu ben de kurultayda genel başkanlık için bu kadar aday olacağını beklemiyordum. Bu gelinen nokta kurultayımızın demokratik olduğunu tam anlamıyla gösteriyor. Asla bir baskıcı tavır yaşanmadan kurultayımızı gerçekleştireceğiz ve bu süreci de atlatacağız” diye konuştu.
 
900 OY ALACAK
İddialı açıklamalarda bulunan Ünlü, “Bu kadar çok adayın çıkması, genel başkanımız Devlet Bahçeli`ye ne kadar çok ihtiyaç olduğunu göstermektedir. Genel başkanımız Devlet Bahçeli`nin 900 üst kurul delegesinin oyunu alarak tekrar genel başkan olacağına inanıyoruz. Genel başkanımız diğer senelerde olduğu gibi bu yıl da ‘adayım` açıklaması yapmamıştır. Bunu gerektirecek bir durum da yoktur” şeklinde konuştu.
 
YAPTIRIM YOK
Bazı partililerinin genel başkan adayı Koray Aydın ile birlikte çalışmalarının sıkıntı yaratıp yaratmadığının sorulması üzerine Ünlü, “4 Kasım sonrasında bunların tamamı hem genel merkez hem de il yönetimi tarafından değerlendirilecek. Genel merkezimizin talimatını bekleyeceğiz. Herhangi bir yaptırım yapılıp yapılmayacağına ise o zaman karar verilecek. Bu kongre bizi asla ayrıştıramayacak. Tüm delegeler kendi kararlarını verecektir” dedi.
 
20`Sİ DESTEKLİYOR
İlimizdeki 23 üst kurul delegesinin tercihiyle ilgili de değerlendirmede bulunan Ünlü, “23 üst kurul delegemizin tamamının Devlet Bahçeli`yi desteklemeyeceklerini biliyoruz. Ama biz kongreye bu kadar az zaman kala 20 üst kurul delegesinin Bahçeli`yi destekleyeceğini biliyoruz. Bin 247 delegemiz kararını verdi. Biz de verilen karara saygılı olacağız. Yine çalışmalarımıza devam edeceğiz. Genel merkezin çalışan teşkilatlarına dokunmayacağına inanıyorum” diye konuşmasını bitirdi.