Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çifte bayram sevinci yaşattılar!

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen Bayram Sevinci temalı kermes törenle açıldı.

Çifte bayram sevinci yaşattılar!
21 Mayıs 2019 - 19:11
Darıca Servet Çambol İlkokulu’nda düzenlenen kermesin açılışında konuşan Dernek Başkanı Kudret Sekban, hayırseverlerin ve dernek üyelerinin destekleriyle gerçekleştirilen kermeste elde edilecek gelirin yarısının okula bağışlanacağını diğer bölümü ile de dernek tarafından burs verilen öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için harcanacağını ifade ederek, ‘’amacımız, elde ettiğimiz gelirle öğrencilerimizin bütçelerine katkıda bulunmak.” dedi. Sekban, kermese destek veren katkı sunan herkese teşekkür etti.
ÇİFTE BAYRAM YAŞATTILAR
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman da, ‘’ Dernek yöneticilerimize yaklaşan ramazan bayramı dolayısıyla vatandaşlara çifte bayram yarattığı için teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şeklide okuması ve hayallerine ulaşması için karşılaştıkları maddi engeller karşısında onlara yardımcı olmak, okula katkı sunmak amacıyla düzenlenen bu etkinlikte emeği geçen herkese ve öğrencilerimize destek olmak için gelen vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.
GELİRİ HERKESE KATKI
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da konuşmasında kermesin yaklaşan bayram öncesi ihtiyaçları karşılamanın yanısıra okula da bir katkı sunması ve elde edilecek gelirle de öğrencilerin bursları için kullanılacak olmasının çok güzel bir duygu olduğunun altını çizerek emeği geçenlere teşekkür etti.
 KERMESİ GEZDİLER
Okul Müdürü Okay Yıldırım da böyle bir organizasyonu okullarında gerçekleştiren ve gelirle ihtiyaçların karşılanmasına destek sağlayan dernek yöneticilerine ve kermesin açılışına katılan davetlilere teşekkür etti. Açılışın ardından kermesi gezen davetliler, kermesin hayırlı olmasını dilediğinde bulundu. Kermes 21-23 Mayıs tarihleri arasında ziyarete açık olacak.
Bu arada Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, kermese destek amacıyla 500 TL’lik alışveriş yaparken Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ta kermes sonunda satılamayan ürünleri alma taahhütünde bulundu.