Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Pakistanlı istismarcı tutuklandı

Darıca’da 10 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddasıyla polis tarafından gözaltına alınan Pakistan uyruklu 33 yaşındaki Muhammet İ. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Pakistanlı istismarcı tutuklandı
08 Ağustos 2018 - 20:03

Kazım Karabekir Mahallesi’nde dün akşam üzeri meydana gelen olayda, 33 yaşındaki H.E. polise yaptığı şikayette Pakistan uyruklu Muhammet İ.’nin 10 yaşındaki oğlu M.A.E’ye cinsel istismarda bulunduğunu iddia etmişti.

Dükkandan bozma bir evde yaşayan ve yürüme engelli olduğu belirtilen Pakistan uyruklu Muhammet İ, ’nin, 10  yaşındaki M.A.E’yi zaman zaman çağırarak markete alışverişe gönderdiği öğrenilirken, dün de evine çağırdığı küçük çocuğa para vererek bir şeyler aldırmak istedi. 10 Yaşındaki M.A.E’nin eve döndüğünde Pakistan uyruklu Muhammet İ.’tarafından vucüdunun bazı yerlerinin öpüldüğü ve daha sonra da kollarından tutup şortunun indirilmeye çalışıldığı belirtildi.

Çocuğun son anda kurtularak kaçtığı olay sonrası şikayet üzerine dün Darıca Emniyet Müdürlüğü’^ne bağlı ekipler tarafından gözaltına alınan Muhammet İ., bugün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.