Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam Karaman'dan Darıca Final'e ziyaret

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Final Okulları'nı ziyarette bulunarak incelemeler yaptı.

Kaymakam Karaman'dan Darıca Final'e ziyaret
18 Eylül 2017 - 12:46
Okula gelişinde Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Murat Kaya ve idareciler tarafından karşılanan Kaymakam Karaman’a okul hakkında bilgilendirme sunuldu.  Okul donanımını çok beğenen Darıca Kaymakamı Ömer Karaman; konferans salonunda tüm idareci ve öğretmenlere bir konuşma yaptı.
 
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman burada yaptığı konuşmada “Final Okulları, ülkemizde ve ilçemizde eğitime güzel örnekler sunarak, başarı çıtamıza değer katmaktadır. Genel Müdür Murat Kaya, tüm idareciler ve öğretmen kadrosuyla iyi bir ekip oluşturduğunu memnuniyetle müşahede etmiş bulunuyorum.  Final Okulları gerek yayıncılık gerekse eğitimdeki kaliteli, nitelikli hizmetleri ile hepinize örnek teşkil etmektedir. Birçoğumuz öğrenim yılımızda Finalin eserlerinden yararlanmış bulunuyoruz. Darıca Final Okulları öğretmen arkadaşlarımızın ağırlıklı olarak kurduğu yapısıyla ilçemize eğitim alanında yeni değerler katmaktadır.  Okullarımızın İlköğretim Haftası öncesi hazırlıklarını yerinde görmek için yaptığım bu ziyaretten büyük memnuniyet duydum. Başarılı çalışmalarınızın artarak devamını dilerim.” dedi.
 
KAYMAKAM KARAMAN BİZE ÖNCÜLÜK EDİYOR
Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdür Murat Kaya ise “Sayın Kaymakamımız ilçemizin eğitim alanında kalitenin ve niteliğin arttırılması konusunda geniş vizyonuyla hepimize öncülük etmektedir. Her zaman bizlere destek olan güç veren bizleri motive eden Kaymakamımızın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduk. Kendilerine çok teşekkür ederim. Darıca Final Okulları olarak 1 yıl içerisinde %100 büyümenin kıvancını tüm paydaşlarımızla yaşamaktayız. İlçemizden ilimiz ve ülkemiz sathına iyi öğrenciler yetiştirme çabamız her geçen gün artarak devam etmektedir. Darıca Final Okulları ilçemiz ve bölgemiz adına yükselen değer olarak toplumsal karşılığını veli sevgisiyle, öğrenci başarılarıyla taçlandırmaktadır.” dedi.