Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca plajları yaza hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu beraberinde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’la birlikte Bayramoğlu sahillerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Darıca plajları yaza hazırlanıyor
21 Aralık 2014 - 11:43
 Yetkililerden sahilde devam eden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, 3 kilometrelik Bayramoğlu sahilinde geçtiğimiz yıl halk plajları oluşturulduğunu söyleyerek , devam eden 2. Etap çalışmalarıyla birlikte yaz aylarında yeni plaj alanları oluşturulacağını söyledi.Başkan Karaosmanoğlu, yetkililerden çalışmaların hızlandırılması ve yaz aylarına kadar tamamlanmasını isterken  ‘’Darıca Bayramoğlu sahillerinde oluşturduğumuz plajlara  halkımız yoğun ilgi gösterdi. Bizlerde yeni plaj  alanları oluşturulması yönünde çalışmalarımıza başladık.Önümüzdeki yaz aylarında daha modern ve daha geniş alanlarda halkımızı denizle buluşturacağız.’’ diyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
DARICA BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ OLDU
Darıca Belediye  Başkanı Şükrü Karabacak ise Darıca’nın artık bölgede cazibe merkezi haline geldiğini ifade ederek ”Büyükşehir Belediyemizle birlikte sahillerimizde yaptığımız düzenlemelerle birlikte bölge halkımız artık Darıca’da gönül rahatlığıyla yüzüyorlar.Devam etmekte olan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte halkımız daha geniş bir sahil bandında denize girebilecekler. Darıca Turizm kenti olma yolunda hızla ilerliyor.Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’na ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.” diyerek düşüncelerini açıkladı.