Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca'dan İmamoğlu'na bağış desteği!

CHP Genel Merkezi tarafından Ekrem İmamoğlu'nun kampanya sürecine destek olmak için başlatılan bağış kampanyasına CHP Darıca İlçe Başkanlığı da destek verdi.

CHP Darıca'dan İmamoğlu'na bağış desteği!
14 Mayıs 2019 - 17:04
CHP, Ekrem İmamoğlu'nun başkan seçildiği ve YSK tarafından iptal edilen İstanbul seçimlerinde yeni kampanya döneminde kullanılmak üzere bağış kampanyası başlattı.
CHP Genel Merkezi tarafından başlatılan ve “Desteğinizle her şey çok güzel olacak” sloganı ile başlatılan Ekrem İmamoğlu kampanyasına CHP Darıca İlçe başkanlığı da katıldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım, partinin yönetici ve üyeleri ile meclis üyeleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Ekrem İmamoğlu için düzenlenen kampanyaya bağışta bulundular.

Partili vatandaşların da destek verdiği kampanya için parti örgütü tarafından yapılan duyuru kapsamında, partililer bağışların yapılacağı Darıca Ziraat Bankası önünde buluştular. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım burada yaptığı konuşmada  ''İstanbul’u da kazandıklarını ancak kendilerine vermek istenmediğini belirterek “Ülkenin vicdanında kabul görmüş Ekrem İmamoğlu’na mazbatayı günlerce süren ‘Mazbatamızı istiyoruz’ baskısıyla vermek zorunda kaldılar. 6 Mayıs günü ise YSK eliyle, bir darbeyle geri alınmış, milyonlarca seçmenin oyu yok sayılmıştır. Hakkı, hukuku ve adaleti korumakla görevli YSK vicdanları yaramış, 7 hakim üyesi, susarak demokrasiyi yok saymışlardır. Bizler ise bu durum karşısında ‘Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır’ diyoruz. Bütün vatandaşlarımızı Ekrem İmamoğlu’na bağış yapmaları için  desteğe çağırıyoruz. Bugün de CHP Darıca ilçe örgütü olarak, partilerimizle kampanyaya destek için buradayız” dedi. Başkan Gürer Yıldırım ve partililer, daha sonra banka şubesine girerek CHP Genel Merkezi adına başlatılan kampanyaya bağışta bulundular.