Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık'a binlerce kadından tam destek!

AK Parti Darıca Kadın Kolları’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenlediği yürüyüş adeta mitinge dönüştü. Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’ın da katıldığı yürüyüşte binlerce kadın Bıyık’a sloganlarla destek verdi.

Bıyık'a binlerce kadından tam destek!
11 Mart 2019 - 08:24
AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle farklı bir organizasyona imza attı. Darıca Cumhuriyet Meydanı’ndan Saydam Düğün Salonuna kadar yürüyen kadınlara Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay da eşlik etti.
CUMHURİYET MEYDANI DOLDU TAŞTI
Yürüyüş öncesi Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kadınlar, meydana sığmadı. Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin kadın kollarının da destek verdiği yürüyüş adeta mitinge dönüştü. Binlerce kadın Cumhuriyet Meydanını doldururken sloganlarla Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkanı Adayı Muzaffer Bıyık’a destek verdiler. AK Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, meydanı dolduran kadınlara seslenerek birlik beraberlik mesajları verdi. Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık da meydanı dolduran kadınlara seslenerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Meydandaki binlerce kadının 31 Mart’taki zaferin müjdecisi olduğunu ifade eden Bıyık, kadınların desteği ile seçimden başarıyla çıkacaklarını söyledi. Diğer partililerin mitinglerde bile meydanı doldurmakta zorlandığını belirten Bıyık, sadece AK Kadınların meydanı doldurmasının 31 Mart öncesi önemli bir mesaj olduğuna da vurgu yaptı.
Konuşmaların ardından binlerce kadın sloganlarla Cumhuriyet Meydanı’ndan Saydam Düğün Salonuna yürüdü. Yürüyüş boyunca büyük bir coşku yaşanırken Başkan Erdoğan ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’a da tezahüratlarla destek verdiler. Yürüyüşün ardından Saydam Düğün Salonunda ise Kadınlar Günü kutlaması yapıldı. Binlerce kadın salona sığmazken adeta izdiham yaşandı. Kalabalık sokağa kadar taşarken kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü doyasıya kutladı. Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık da salonda kısa bir selamlama konuşması yaparak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik etti.