Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Okula girerek korku salan pitbull vuruldu

özel haber - Gebze’de, Kocatepe Ortaokulu'na giren pitbull cinsi köpek korku yarattı. Polis tabanca ile ateş ederek köpeği vurarak öldürdü.

Okula girerek korku salan pitbull vuruldu
09 Kasım 2018 - 11:01

Sabah saatlerinde, Gebze İstasyon Mahallesi'nde bulunan Kocaetepe Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu'na açık olan bahçe kapısından içeri giren pitbull cinsi köpek korku yarattı. Köpek çocuklara doğru koşarken, çocuklar korku ile kaçtı. Köpek bir süre sonra bina içerisine girdi. Köpek okulun bir kapısından içeri girip koridorda dolaştıktan sonra diğer kapısından çıktı. Okul müdür yardımcısı elindeki paspas sapı ile köpeğe müdahale etti. Bu sırada haber verilmesi üzerine okula gelen polis ekipleri, okulun bahçesinden dışarı çıkan köpeği tabanca ile ateş ederek vurdu. Köpek telef olurken, belediye ekibi köpeği alarak götürdü.

 

Okulda eğitim gören bir öğrenci, "Sabah okula gelirken baktım bir kaçışmalar var, birkaç tane köpek dolaşıyordu. Bir tanesi içeri girdi. Bazı arkadaşlarım ağlıyordu. Onları içeri aldık. Öğretmenlerimiz 'içeri girin' diye bağırdı bize. Sonra biz içeri girdik. Bazılarımız sınıfa gitti. Köpek de sınıfların önünden geçti. Kapıları kapattık, köpek kapının önüne geldi. Sonra polisler geldi." dedi.