Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'den açılış daveti var

24 Haziran 2018'de yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı,yarın Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliği Seçim Bürosu ‘nu açacak

CHP'den açılış daveti var
02 Haziran 2018 - 14:16

Genç Osman Cad. üzerinde bulunan seçim bürosu açılışına CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve CHP Kocaeli Milletvekilleri Adayları da katılacak.

02 Haziran 2018 Pazar günü saat 14.00’da yapılacak olan açılışa tüm vatandaşları davet eden CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk şunları söyledi:

"24 Haziran'da yapılacak seçimler için milletvekili adaylarımız ve örgütümüz ile birlikte yoğun bir programla çalışıyoruz. Darıca'nın her mahallesinde üyelik stantlarımız var. Esnafımızı, derneklerimizi, vatandaşlarımızı ziyaret ederek seçim bildirgemizi anlatıyoruz. İlk seçim büromuzu da Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliğimizde açıyoruz. İl Başkanımız ve Milletvekilleri Adaylarımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliği Seçim Koordinasyon Bürosu açılışımıza tüm halkımız davetlidir."