Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalıların 'Frida'sı Gebze'de açıldı!

Türkiye’nin yerli marka zincirine yeni bir isim daha eklendi. Kişisel bakım ve kozmetik alanında yeni bir markaya imza atan Darıcalı Hikmet Yaşar ve ortakları, ‘Frida’ markasını kurarak sektöre yeni bir soluk getirdi.

Darıcalıların 'Frida'sı Gebze'de açıldı!
04 Aralık 2017 - 08:46
Tuzla’da 1000 metrekare depo alanı ile ilk adımı atılan Frida mağazası Gebze’de düzenlenen törenle ilk mağazasını Gebze Yeni Çarşı’da açtı. Düzenlenen açılış törenine Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, İl Yöneticileri Ayhan Naci Yılmaz, Yunus Kahraman, AK Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, İlçe yöneticileri, Meclis Üyesi Tuba Şensoy ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış programında Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Gebze’ye ve Türkiye’ye yerli bir marka kazandıran işletmecilere teşekkür ederek, firmanın güzel işlere imza atmasını diledi. 
 
FRİDA TÜRKİYE’NİN MARKASI 
Frida markasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Op. Dr. Hikmet Yaşar, “Biz bu alanda yerli iş adamlarının sermayesi ile yerli bir markayı hayata geçirmek için yola çıktık. Tüm kurumsal isim ve patenti ile birlikte Frida markasını ülkemize kazandırdık. Frida markasının hedefi ilk olarak ülkemizde şubeler oluşturarak dövizin yurt içinde kalmasını sağlamak, ardından da yurt dışında bu markayı taşıyarak ülkemize ekonomik anlamda kazanım sağlamaktır. Frida yerli ve milli bir markadır. Bu anlamda marka hedefimize ulaşmak için bir sistemle çalışıyoruz. Bu markanın şubeleşmesiyle birlikte kendi ürünlerimizi üretmek için de çalışmalar yapacağız. Türkiye’ye kişisel bakım ve kozmetik alanında kendi üretimini yapan bir marka kazandıracağız” dedi. 
 
%50’YE VARAN İNDİRİMLER
Gebze Yeni Çarşı’da ilk şubesini açan Frida, açılışa özel %50’ye varan indirimlerle müşterileriyle buluştu. Yerli marka olarak Cuma gününe özel kampanyalar olacağını belirten Yaşar, “Bereketli Cuma sloganıyla her Cuma mağazamızda özel indirimler olacak. Bu indirimler sadece açılışa özel de kalmayacak. %50’ye varan indirimlerle müşterilerimizin karşısına çıkmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.