Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hırsızlar kameraya yakalandı

Darıca'da elektronik malzeme sataşı yapan bir mağazaya sabaha karşı kapıyı zorlayarak giren 3 kişi 7-8 Bin TL’lik ürünleri çalarak kayıplara karıştılar.

Hırsızlar kameraya yakalandı
02 Şubat 2018 - 13:19

Darıca Abdi İpekçi Mahallesi, Reşat Nuri Gültekin Caddesi no: 59 adresindeki elektronik malzeme satışı yapan bir dükkana bugün sabaha karşı girerek 1 adet laptop ve 10’un üzerinde cep telefonunu çalan 3 hırsızlık zanlısı, işyerine ait güvenlik kamaralarına yakalandı.

Görüntülerde, sabah 02.45’de mağazaya gelerek kapıyı zorlamak suretiyle açan 3 şahıs, mağazanın içerisindeki tezgah üzerinde duran bir laptop bilgisayarı aldıktan sonra ellerindeki fenerle aydınlattıkları masa çekmeceleri ve dolapları karıştırdıkları görülüyor. Didik edilen dükkanda yaklaşık olarak 2 dakika kalan 3 soyguncu, daha sonra girdikleri kapıdan dışarıya çıkarak koşar adımlarla olay yerinden uzaklaştı.  Mağaza sahibi Gökhan Şevik, müşterilerin tamir için bıraktıklarıyla birlikte 10’un üzerimde cep telefonu ve bir adet laptop bilgisayar ile bir miktar paranın çalındığını söyleyerek zararının 7-8 bin TL civarında olduğunu ifade etti.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelerek parmak izi çalışması yapan polis, hırsızların eşgallerini belirlemek için güvenlik kameralarını inceleme altına aldı.