Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cami Cemaatı perişan oldu

Darıca Sırasöğütler Mahallesi, 1642/2 Sokak üzerindeki İrfaniye Cami Cemaatı ve sokak sakinleri, komşu inşaat sahibinin her gün yola su boşaltması nedeniyle sokağın çamur deryasına dönüştüğünü ifade ederek, bu nedenle büyük sıkıntı yaşadıklarını söylediler.

Cami Cemaatı perişan oldu
05 Şubat 2018 - 08:27
İrfaniye Camii’nin yakınında ikamet eden bir vatandaşın, yeni yaptırdığı binasının bodrumunu su bastığı için her gün boşaltım yaptığı sokak yolunun çamur deryasında döndüğü belirtildi.
Sokak sakinleri , yaşadıkları sıkıntıları gidermek için devamlı olarak yola kendi imkanlarıyla sağdan soldan getirdikleri mıcır ve atık toprakları döktüklerini ancak  yine de çözüme kavuşamadıklarını ifade ettiler.
 
CAMİ İMAMI EL ARABASIYLA MICIR DÖKÜYOR
Sırasöğütler Mahallesi İrfaniye Camii İmamının, cemaatın ayakları çamur olmasın ve o vaziyette camiye girmesinler diye, sokak sakinleriyle birlikte el arabasıyla her gün yola toprak ve mıcır taşıdığı da belirtilirken, mahalleliler ve cami cemaati, yola su boşaltmaması için komşularını defalarca uyardıklarını ve asfalt yapılması için yetkililere başvurdukları halde bir sonuca ulaşamadıklarını sözlerine eklediler.