Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ünlü, Odabaş'ın aday adaylığı hakkında konuştu

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Darıca Belediye Başkan Aday adayı Ahmet Odabaş’ın adaylığım düşmedi açıklamasının ardından konuştu. Bir tane aday adayının, aday adaylığından düşürülmedim demesi ne kadar gerçekçidir diyen Ünlü, “Bizim dediğimiz geçerlidir. Aday adaylığı düşürülmüştür” dedi.

Ünlü, Odabaş'ın aday adaylığı hakkında konuştu
07 Aralık 2018 - 08:27
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün hakkında “Aday adaylığı düşürüldü” açıklaması yaptığı Darıca Belediye Başkan aday adayı Ahmet Odabaş, genel merkez ile görüştüğünü ve böyle bir durumun olmadığının kendisine bildirildiğini dile getirmişti. Ünlü, Odabaş’ın aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
BİZİM DEDİĞİMİZ GEÇERLİDİR
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bir tane aday adayının, aday adaylığından düşürülmedim demesi ne kadar gerçekçidir? İl Başkanı, İl teşkilatı, ilçe başkanı, ilçe teşkilatı aday adaylığı reddedildi diyorsa reddedildi. 
Odabaş’ın aday adaylığı komisyon tarafından düşürüldü. Teşkilat kabul etmemiş seni, düşürmüş. Genelgede il teşkilatı aday adaylarına karar verir diyor. Bizim dediğimiz geçerlidir. Genel merkezimiz çok yoğun. 
Kocaeli teşkilatları bir karar alıyor. Benim her yaptığım şeyden Genel Merkezin haberi olur. Genel merkeze danışmadan zaten böyle bir açıklama yapmam. Gereken söylenmiştir konu kapanmıştır” dedi.