Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan, “hırsızlık sıradanlaşmış, yolsuzluk sıradanlaşmış. Gebze karanlığın altında bir kent olmuş.” dedi.

 HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI
15 Mayıs 2015 - 11:53
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili ve Milletvekili Adayları, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. CHP Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Haydar Akar, Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Milletvekili Adayları Tahsin Tarhan ve Kemal Nişancı ile birlikte Kocaeli İl Başkanı Cihat Altunyuva ve ilçe başkanları da kahvaltılı organizasyona katılım gösterdi.
Basın Mensuplarının kandilini kutlayarak söze başlayan Tarhan,  “Gebze’de hayat çökmüş, insanlar çökmüş. İnsanlar mutsuz, umutsuz, yoksul ve işsiz. Elektrik borçlarının faturasını bile dürüstler ödüyor. Hırsızlık, yolsuzluk sıradanlaşmış. Bu bizim suçumuz. Sizin suçunuz. Bu kenti yönetenlerin suçudur.Herkes elini taşın altına koysun.” diye konuştu.
Gazetecilerin mal beyanında bulunacak mısınız sorusunu da yanıtlayan Tarhan, ”Bizim servet beyanında bulunmamız bir şey değiştirmez. Bakın Cumhurbaşkanı şu an dünyanın en zenginlerinden. Hırsızlık sıradanlaşmış. Yolsuzluk sıradanlaşmış. Bakın Cumhuriyet Halk Partisi’nin Milletvekillerine. Bizgücümüzü halktan alıyoruz.” şeklinde konuştu.
CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Milletvekili ve Aday Haydar Akar ve Milletvekili Adayı Kemal Nişancı’da yaptıkları konuşmada, Ülkenin geldiği konumu, kısıtlanan özgürlükleri, yolsuzlukları ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yaşanacak bir Türkiye için geliştirdiği projeleri anlattı.