Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca, sünnet şölenine hazır!

Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni çocukların ve ailelerin katılımıyla 30 Haziran Cumartesi günü saat 18:00’da Cumhuriyet Meydanından başlayacak olan konvoy ve ardında 19:00’da Darıca Sahili Dudayev Parkında sünnet mevlidi ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ve sonrasında çocuk eğlenceleriyle devam edecek.

Darıca, sünnet şölenine hazır!
28 Haziran 2018 - 14:00
Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni çocukların ve ailelerin katılımıyla 30 Haziran Cumartesi günü saat 18:00’da Cumhuriyet Meydanından başlayacak olan konvoy ve ardında 19:00’da Darıca Sahili Dudayev Parkında sünnet mevlidi ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ve sonrasında çocuk eğlenceleriyle devam edecek. Sünnet Şöleni ünlü hafızların okunacağı Kuran-ı Kerim ve  mevlid programıyla başlarken bütün masrafları ve kıyafetleri Darıca Belediyesi tarafından karşılanan çocuklara sünnet hediyeleri dağıtılacak. 
 
YEMEK İKRAMI DA YAPILACAK
Bu anlamlı günde çocukları unutmayan Darıca Belediyesi , tiyatro ekibinin birbirinden eğlenceleri oyun ve ilizyon gösterileriyle de  Sünnet Şöleni’nde minikleri doyasıya eğlendirmeyi hedeflerken, şölen yemek ikramıyla sona erecek.