Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da Muzaffer Bıyık dönemi resmen başladı!

31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı Ak Parti Darıca Belediye Başkanlığına seçilen Muzaffer Bıyık görevi Şükrü Karabacak’tan devraldı.

Darıca'da Muzaffer Bıyık dönemi resmen başladı!
04 Nisan 2019 - 16:22
31 Mart 2019 yerel Seçimleri’nde  Ak Parti’den Darıca Belediye Başkanı seçilen Muzaffer Bıyık, Gebze Adliyesi konferans salonunda yapılan törenle mazbatasını Darıca İlçe Seçim kurulu Başkanı hakim Fatih Karakullukçu’nun elinden aldı.
Törende Muzaffer Buyık’a mazbatasını taktim eden Gebze Adliyesi hakimlerinden İlçe Seçim Kurulu Başkanı Fatih Karakullukçu, burada yaptığı konuşmasında Darıca Belediye Başkanı olarak seçilen Muzaffer Bıyık ve Meclis üyelerine başarılar dilerken seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
Karabacak kapıda karşıladı
Mazbatasını aldıktan sonra kendisini desteklemek için gelen yoğun kalabalığa hitaben duygu ve düşüncelerini aktaran Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yoğun bir süreçten geçtiklerini ve bu konuda herkesin fedakarlık yaptığını söyleyerek, seçimlerin huzur ve sukünet içerisinde geçmesinde emeği olan  muhalefet partileri de dahil, herkese teşekkür etti.   Gebze Adliyesi’ndeki törenin ardından meclis üyeleri ve partililer ile birlikte Darıca Belediyesi’ne gelen Muzaffer Bıyık’ı eski başkan Şükrü Karabacak ve yoğun kalabalığın da katıldığı belediye hizmet binası önünde dualarla çifte kurban kesildi. 15 yıl boyunca Darıca belediye Başkanlığını yapan Şükrü Karabacak, burada yaptığı konuşmasında partisinin ilk belediye başkanlığını 2004 yılında yaptığını hatırlatarak , ‘’ Hamdolsun ki, bu 15 yıl içerisinde Darıca’ya hizmet etmenin onurunu yaşadım. Cumhur İttifakı’nın ortaklarından MHP ile birlikte 31 Mart seçimlerini kazandık.Şerefimizin ve alnımızın hakkıyla bu görevimizi Muzaffer Bıyık kardeşimize teslim ediyoruz. Ne güzel dualarla aldık dualarla teslim ediyoruz. Nu mutlu bize, Bizler sizleri hiç bir zaman unutmayacağız, eksiğimiz ve yapamadıklarımız olabilir, bunlar konuşulacak şeyler değil, esas olan gönül kırmadan, gönül belediyeciliği ile bu yola çıkmıştık, Hazreti Mevlanın güzel bir sözü ile yola çıktık gönlümüzü verdik, sizlerde bizleri bağrınıza bastınız. Darıca’da yaşamaya devam edeceğiz, sizlerin içinde olacağız, Allah, yeni seçilen kardeşimeiz Muzaffer Bıyık’a ve yeni seçilen meclis üyelerine hayırlı olmasını diliyor, her daim ihtiyaç duyulduğunda yanlarında olduğumu bilmesini istiyorum.’’ dedi
 
Bıyık; Tek derdimiz Darıca
Muzaffer Bıyık ise, seksen günlük yoğun bir kamya yürüttüklerini ve halka yapmaya ve yapmak istediklerini anlatma fırsatı bulduklarını söyleyerek, ‘’ Bize oy veren veya vermeyen herkese teşekkür edeiyorum, Bizim derdimiz Darıca, bu yüzden var gücümüzle çalışacağız. Muhalefet partilerine de teşekkür ediyorum, huzur ve sukünet içerisinde bir seçim geçirdik. Burada kendi teşkilatımızın yanı sıra bize destek veren MHP İlçe Başkanı Emre Aygün’e ve Ülkü Ocakları’na da teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır, 15 yıldan  u yana Darıcamızı en iyi şekilde yöneten Şükrü Başkanımızdan çok şet öğrendik, gönül belediyeciliğini öğrendik. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.
 
Mührü teslim etti
Konuşmaların ardından başkanlık makamına geçen eski Başkan Şükrü Karabacak, 31 Mart Seçimleri’nde Darıca Belediye Başkanlığı’na seçilen  Muzaffer Bıyık’a mührü teslim ettikten sonra personelle vedalaşarak belediyeden ayrıldı.