Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli'nin ürkütücü uyuşturucu raporu!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda 101 kilo eroin ve 13 kilo esrar ele geçirilirken gözaltına alınan iki kişi ise tutuklandı.

Kocaeli'nin ürkütücü uyuşturucu raporu!
04 Haziran 2015 - 10:21

 

Toplam ele geçirilen uyuşturucu miktarı 2 ton 135 kiloya yükselirken tutuklanan kişi sayısı ise 172’ye çıktı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde taşıdığı tespit edilen bir araç takibe alındı. Yapılan takibin ardından İzmit ilçesi TEM otoyolu üzerinde durdurulan araçta yapılan aramalarda 13 kilogram toz esrar maddesi ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan araç sürücüsü emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.


101 KİLO EROİN ELE GEÇİRİLDİ
Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından Gebze ilçesinde durdurulan bir araçta yapılan aramada ise 101 kilo 548 gram eroin ele geçirildi. Operasyonda araç sürücüsü polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Konuyla alakalı olarak başlatılan çalışmalar kapsamında uyuşturucu maddenin gönderildiği tespit edilen Van ilinde yapılan operasyonda ise 1 kişi gözaltına alındı. Emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.


520 KİŞİYE İŞLEM YAPILDI
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslar ve sokak satıcılarına yönelik 2015 yılının ilk 5 ayında düzenlenen operasyonlarda toplam 2 ton 135 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonlarda 52 bin 526 adet sentetik hap, 8 adet ruhsatsız silah ve bu silahlara ait 71 adet fişek ele geçirildi. Operasyonlarda toplam 520 kişiye işlem yapılmış olup 348 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken çoğu sokak satıcısı olan 172 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi