Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Utanmaz adam!

Darıca'da 5 yıldan bu yana aşk yaşadığı kadının, kendisinin de yer aldığı yatak odası görüntülerini kaydeden bir şahıs, kadının ayrılmak istemesine sinirlenince çektiği görüntüleri evli kızı ve akrabalarına ile sosyal medyaya vermekle tehdit etti.

Utanmaz adam!
29 Nisan 2015 - 11:19

Darıca’da Z.A.(51) isimli kadınla yaklaşık olarak 5 yıldan bu yana karı koca hayatı yaşayan E.K.(41), isimli erkek şahıs,  Z.A’nın kendisini terk edeceğini söylemesinin ardından videolu şantaja başvurarak, birlikte olduğu kayıtlarını , kadının halen evli olan kızına ve akrabaları ile sosyal medyaya dağıtacağını söyledi.

Bunun üzerine Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet dilekçesiyle başvuran Z.A isimli kadın, cinsel birliktelik yaşadığı dönemlerde E.K.’nın kendisinden habersiz olarak yatak odası görüntülerini kayıt altına aldığını ve  şantajla kendisine defalarca tecavüz ettiğini ifade ettiğini belirtti. E.K.’nın bununla da yetinmeyip,  facebook’taki şifresini de ele geçirdiğini ve tüm arkadaşlarına cinsel içerikli mesajlar attığını ifade eden Z.A. isimli kadın, E.K.’nin,  kendisiyle birlikte olabilmek için her yolu denemekten kaçınmadığını söyledi.

Kadının kızını ve yeğenini de tehdit etmiş

E.K.’nin sürekli olarak kendisine şantajda bulunduğunu hatırlatan Z.A., olumlu cevap alamadığı için, evli olan kızının evine giderek kızı hakkında kocasına da iftiralarda bulunarak evliliklerinin boşanma safhasına kadar getirildiğini kaydetti.

Z.A. isimli kadının savcılığa yaptığı şikayet sonrası Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından göz altına alınan E.K. isimli erkek şahıs üzerinde yapılan aramada, Z.A. ile kendisine ait görüntülerinin yer aldığı telefon kartı ele geçirildiği belirtildi.

Görüntüleri özlem duyduğu zaman seyretmek için çekmiş

Yapılan sorgulamada, Z.A. ile kendi arzu ve istekleri doğrultusunda birliktelik yaşadıklarını kaydeden E.K, yurt dışına çalışmaya gideceğinden dolayı, özlem duyduğu zamanlar seyretmek amacıyla görüntüleri Z.A.’nın da rızasıyla çektiğini söylediği ifade edildi. Cinsel Saldırı, Özel Hayatın Gizliliği’ni ihlal, tehdit ve şantaj suçlamaları nedeniyle Gebze Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilen E.K.,burada alınan ifadesinin ardından Denetimli olarak serbest bırakıldı. E.K., hergün en yakın polis karakoluna giderek imza atacak.