Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca G.B.'ye de hesap açılmalı!

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un ‘Efsane Geri Dönüyor’ sloganı ile Kocaelispor’a başlattığı yardım kampanyasının yankıları sürüyor. Darıcalılılar, Vali Hüseyin Aksoy ve kent kamuoyunun Kocaeli’nin gururu Darıca G.B’ye destek olmasını istiyor.

Darıca G.B.'ye de hesap açılmalı!
14 Ağustos 2018 - 18:08
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un ‘Efsane Geri Dönüyor’ sloganı ile Kocaelispor’a başlattığı yardım kampanyasının yankıları sürüyor. Darıcalılılar, Vali Hüseyin Aksoy ve kent kamuoyunun Kocaeli’nin gururu Darıca G.B’ye destek olmasını istiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile AK Parti, CHP ve MHP’den 5 Kocaeli Milletvekilinin de katıldığı toplantıda gündemi Kocaelispor’un transfer yasağı oluşturdu.
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un ‘Efsane Geri Dönüyor’ sloganı ile Kocaelispor’a başlattığı yardım kampanyasının yankıları sürüyor. 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile AK Parti, CHP ve MHP’den 5 Kocaeli Milletvekilinin de katıldığı toplantıda gündemi Kocaelispor’un transfer yasağı oluşturdu. Kampanyayı Kocaelispor’un transfer tahtasının açılması için düzenlediklerini açıkça dile getiren Vali Aksoy, yardım hesabının IBAN numarasını paylaştı ve kampanyanın 3 ay süreceğini söyledi. 
Toplantıda bulunan herkes üzerine düşen görevi yerine getireceğine dair açıklamalar yaparken, Darıca G.B. camiası, Kocaelispor’a sunulan desteğin kendilerine de verilmesini istedi.
 
SAYIN KAYMAKAMLARIMIZ, 
BAKIN VALİ BEY NE DİYOR?
Bu arada Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy açıklamasının bir bölümünde profesyonel takımları bulunan ilçelerin Kaymakamlarına çağrıda bulundu. Aksoy, “Gebze, Darıca ve Gölcük takımlarımız da var. Kaymakamlarımız öncülüğünde yapılacak kampanyaya destek vereceğiz” dedi.