Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca ailesi iftarda buluştu

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın düzenlediği iftar programında bölge protokolü iftar sofrasında bir araya geldi.

Darıca ailesi iftarda buluştu
24 Haziran 2015 - 11:41

Darıca Elite Hotel’de verilen iftar yemeğine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman,Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler,Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Haluk Görgün,Rektör Yrd. Babür Özçelik,Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz,Garnizon Komutanı Binbaşı Erhan Yeşil,Darıca AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık,Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç, Darıca Kızılay Başkanı Nusret Oliger ,Dr.Hakan Höbek, meclis üyeleri, muhtarlar ve okul müdürleri  katıldılar.

Okunan ilahiler ve semazen gösterilerinin renk kattığı gecede yenilen yemeğin ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak davetlerine icabet eden misafirlerine teşekkür ederek “.Allah birlik ve beraberliğimizi hiç bir zaman bozmasın.Mübarek Ramazan ayının ülkemize ve islam coğrafyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum,hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise yaptığı kısa selamlama konuşmasında Ramazan ayının tüm İslam Alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

 

İKRAM ÇEŞMESİNDEN OSMANLI ŞERBETİ

 

Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir camide teravih namazının ardından cemaate şerbet dağıtan ikram çeşmesinden bu defa da protokole Osmanlı Şerbeti ikramı yapıldı.Osmanlı kıyafetleriyle ikramda bulunan görevliler gecenin ilgi odağı olurken konuklar ikram çeşmesinin önünde bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek Osmanlı Şerbetinin tadına baktılar.