Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Muhtarlar, STK'ları bir araya getirdi!

Darıca Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş ve Darıca Piri Reis Mahalle Muhtarı Fuat Yaşar, Mahallerinde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile Osmangazi Çamlık Park’ta kahvaltıda bir araya geldiler.

Muhtarlar, STK'ları bir araya getirdi!
29 Şubat 2016 - 07:30
Darıca Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş ve Darıca Piri Reis Mahalle Muhtarı Fuat Yaşar Darıca’da kardeş Mahalle olduklarını açıkladılar. Darıca’da İki mahalle olarak hareket etmeye karar verdiklerini dile getiren muhtarlar, kendi mahallerinde faaliyet gösteren STK’lar ile bir araya geldiler. Muhtarların davetine STK’lar tam kadro katıldılar.
 
DARICA ŞEHRİ ARTIK KAYNAŞMALI
Toplantının açılış konuşmasını Darıca Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş yaptı. Darıca şehrinin karışmaya ve tanışmaya ihtiyacı olduğunu dile getiren Demirbaş şöyle konuştu: “Osmangazi Mahallesi ve Piri Reis Mahallesi olarak artık kardeş iki mahalle olduk. Bundan sonra inşallah beraber hareket edeceğiz. Muhtarlar olarak mahallelerimizde hizmet veren STK’lar bizim için önemli. Darıca’da yaşıyoruz ancak birbirimizi yeteri kadar tanımıyoruz. Bizim amacımız tanışıp kaynaşmak. Sizlerin seçtiği muhtarlar olarak sizlerin fikir ve görüşlerini almak. Bugün bunun için buradayız. Bundan sonra inşallah her derneğimizde bu toplantılarımız devam edecek. Buraya katıldığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
Darıca Piri Reis Mahalle Muhtarı Fuat Yaşar ise şöyle konuştu: “Bu toplantının amacı sadece mahalle sorunlarımızı dinlemek değil. Mahallemizde bulunan vatandaşlarımızın tanışıp kaynaşmasıdır. Sizlerden beklentimiz mahalle sorunlarımızı bize bildirmeniz. Bize bu konuda yardımcı olmanızdır. Bu toplantımıza katılarak bizleri onure ettiniz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Hepinize duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim.” Dedi. Konuşmalardan sonra STK temsilcileri tek tek söz alarak görüş ve düşüncelerini paylaştılar.