Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Kızılay dualarla açıldı

Kazım Karabekir Mahallesi, Altın sokakta gerçekleştirilen Kızılay Darıca Şubesinin açılışına Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Darıca Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullatif Özkan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ,AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıca İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, MÜSİAD Gebze Başkanı Serkan Beyaz, Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel ve çok sayıda davetli k

Darıca Kızılay dualarla açıldı
26 Nisan 2019 - 22:54

Açılışta konuşan Darıca Kızılay Şube Başkanı Kemal Solhan, ‘’Kızılay olarak amacımız insanlığa yardım eli uzatmak, ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırabilmek. Şube kuruluşundan itibaren hızlı bir şekilde faaliyetlerimize başladık. Bu kapsamda yaklaşık bin öğrencimize ve ailesine ihtiyaçları doğrultusunda kıyafet yardımında bulunduk. 10 öğrencimizi yapmış olduğumuz protokolle ilk, orta ve lise dönemi için tüm eğitim masraflarının karşılanmasını, 10 üniversite öğrencimizin de burs ödeme planlamasını yaptık. 100 aileye gıda, ev eşyası ve bebek gereçleri yardımları gerçekleştirildi. İnsanlık için, Kızılay için, iyilik için, güçlü Türkiye ve güçlü Kızılay hareketine destek için açılışımıza katılan değerli konuklarıma teşekkür ediyorum. Kızılay’ımızın vatanımıza, milletimize, Darıca’mıza hayırlı olmasını diliyorum’’ şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde gerçekleştirilen kurdele kesme merasiminin ardından davetlilerle hatıra fotoğrafı çekildi.