Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Urfalılar'dan muhteşem iftar

Gebze Şanlıurfalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, önceki akşam düzenlediği iftar yemeğiyle birlikte davetlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. İftara Darıca’da yaşayan Urfalılarda katıldı

Urfalılar'dan muhteşem iftar
30 Haziran 2015 - 12:02
Gebze Şanlıurfalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, üyelerine ve Gebze, Darıca, Çayırova ile Dilovası’ndaki hemşehrilerine iftar verdi.Gebze Şanlıurfalılar Dernek binasında düzenlenen iftar yemeğine Urfalılar ve Gebzeliler’in yanı sıra, çok sayıda davetli ve basın mensubu da katıldı. 
Gebze Şanlıurfalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Turanalp’ın ev sahipliğindeki programa; Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül, dernek başkan yardımcısı ve eski Darıca Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, MHP Gebze İlçe eski Başkanı Hamit Kuş, dernek yönetimi çok sayıda davetli katıldı.
 
AÇILIŞ BAYRAMDAN SONRA
İftar yemeğinde bir konuşma yapan dernek başkanı Mustafa Turanalp, “Dernek olarak bu akşam vermiş olduğumuz iftar yemeğine katılan herkese hoş geldiniz diyor, teşekkür ediyorum. 
2013 yılında kurulan bir derneğiz. 2014 yılında derneğimizin bugünkü yerini açtık. Derneğimizin resmi açılışını bayramdan sonra yapacağız. Açılışa tüm dostlarımızı bekliyoruz” diyerek davetlileri selamladı.
 
BAŞKAN KÖŞKER ‘MIRRA’DAN’ TATTI
Ş.Urfa’ya ait yöresel yemeklerin sunulduğu iftar yemeğinde, Urfa yemeklerine alışık olmayan davetliler acılı yemekleri tatmakta bir hayli zorluk çektiler. Bu durum karşısında Dernek Başkanı Mustafa Turanalp ve dernek üyeleri kahkahalarına engel olamadılar. 
Gecenin ilerleyen saatlerinde Ş.Urfalılar Derneği’ne gelerek ziyarette bulunan 
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Urfalılar’ın sıcak sohbetine dahil oldu. 
Dernek üyeleriyle sıkı bir sohbete tutulan Köşker, Ş.Urfa’nın bilinen meşhur ‘’Mırra’’ kahvesinden tattı. Köşker, ardından yine Ş.Urfa mutfağının  vazgeçilmezi olan çiğ köfteden yiyerek geceyi noktaladı.