Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Metin inan olmalı!

Darıca Gençlerbirliği’nde sıcak saatler yaşanıyor. Uzun süredir yılan hikayesine dönen kulüp hisselerinin devrinin Azeriler’e verildiği öğrenildi.

Metin inan olmalı!
26 Aralık 2018 - 18:41
 
Edindilen bilgilere göre önceki gün bölgemizin tanınan iş ve spor adamlarından Metin İnan’ın kulüp hisselerini devralmaya talip olduğu ve Darıca Gençlerbirliği yönetimi ile masaya oturduğu öğrenildi. İnan ve yönetimin her konuda anlaştığı, üstelik İnan’ın kulübün maddi sorunlarını çözme adına, kulüpten alacağı olan kişiler ile irtibata geçerek yol haritası çizdiği ve bu isimlerle her konuda anlaştığı öğrenildi.  
Her konuda anlaşılmasına rağmen önceki gün akşam saatlerinde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın kulüpten 1 Milyon 200 Bin TL alacağı olan Kenan Albayrak’a 600 Bin TL’nin kendileri tarafından, kalan 600 Bin TL’nin ise Metin İnan tarafından ödenmesini istediği ve anlaşmanın bu nedenle bozulduğu öğrenildi.
 
METİN İNAN ALMALI
Her daim Darıca Gençlerbirliği’nin menfaatlerini düşünerek hareket eden, kulübün geçtiği bu zor dönemde değil elini, gövdesini taşın altına koyan Metin İnan’a Darıca’yı sevenlerden sahip çıkmaya davet ediyoruz. Darıcalılar’ın takımı Darıca Gençlerbirliği’nin yaşaması adına Darıca kamuoyuna ve spor adamlarına Metin İnan’a destek olmaya davet ediyoruz.