Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükakın ve Bıyık, Darıcalılarla buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Darıca’da seçim çalışması kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyükakın ve Bıyık, Darıcalılarla buluştu
26 Şubat 2019 - 11:31
AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’ın da yer aldığı ziyaretlerde Büyükakın, Darıcalılardan destek istedi.
 
BÜYÜKAKIN: “MUZAFFER BAŞKAN DARICA’YI KARIŞ KARIŞ BİLİYOR''
Cumhur İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Bakan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, gün boyu Darıca’da çeşitli temaslarda bulundu. Darıca’da esnaf buluşmaları gerçekleştiren Büyükakın ve Bıyık, Darıcalı vatandaşların sorunlarını dinleyerek sohbet ettiler. Büyükşehir ve Darıca Belediyesi olarak Darıca’ya yapılacak projeler konusunda da vatandaşları bilgilendiren Büyükakın, Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık için de destek isteyerek “Muzaffer Bıyık, Darıca’nın evladı. Darıca’yı karış karış biliyor. İlçe başkanlığından gelen bir isim olması büyük avantaj. Darıca’da bütün ihtiyaçları biliyor. Muzaffer Bıyık’a destek verin” diye konuştu.
 
DARICA’YI BİRLİKTE GELİŞTİRECEĞİZ
Darıca’da esnaf ziyaretlerinin yanı sıra cami cemaatiyle de ikindi namazı sonrası hasbihal eden Büyükakın ve Bıyık, kanaat önderlerini de ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Darıca’da bulunan Semaver Çay ocağını da ziyaret eden Büyükakın ve Bıyık, vatandaşlarla çay sohbetinde bir araya geldi. Büyükşehir ve Darıca Belediyesi olarak önemli projeler hazırladıklarını da kaydeden Büyükakın, “Hem Büyükşehir belediyesi hem de Darıca Belediyesi olarak Darıca’yı birlikte yöneteceğiz. Muzaffer Bıyık ile birlikte Darıca’yı birlikte geliştireceğiz” dedi. Büyükakın, daha sonra Şehit aileleri ve gazilerle yemekte bir araya geldi. Yemeğe Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da katıldı.