Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İstanbul Maratonu Fuarı'nda Darıca Farkı

39. İstanbul Maratonu tanıtımı için Spor Fuarı’nda kurulan Darıca Tanıtım Standı'nda Darıca'da yapılan sportif faaliyetlerin tanıtımı yapıldı.

İstanbul Maratonu Fuarı'nda Darıca Farkı
09 Kasım 2017 - 11:18
39. Vodafone İstanbul Maratonu Fuarı'nda kurulan Darıca Tanıtım Standında ilçenin ve ilçede yapılan sportif faaliyetlerin tanıtımı yapıldı. Üç gün boyunca ilçenin tanıtımının yapılacağı Darıca standı şimdiden yerli ve yabancı konukların ilgi odağı oldu.



Darıca’nın spor alanında son yıllarda elde ettiği başarılardan dolayı Darıca standı fuarda en çok ilgi gören stantlar arasında yerini aldı.   Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da Darıca'yı temsilen fuar açılışına katıldı. Fuar açılışına ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.



Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, fuar açılışında Darıca’yı temsil ederken, Darıca standına gelen misafirlerle yakından ilgilendi. Başkan Karabacak ayrıca açılış kurdelasını da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ile beraber kesti.