Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çorum'dan Darıca'ya gelip intihara kalkıştı

Sosyal Medya aracılığıyla tanıştığı erkek arkadaşı için Çorum’dan Darıca'ya gelen 18 yaşındaki genç kız, sabaha kadar içtikten sonra Dudayev Parkı sahilinde denize atlayarak hayatına son vermek istedi. Genç kızı boğulmak üzereyken belediye işçileri kurtardı

Çorum'dan Darıca'ya gelip intihara kalkıştı
27 Mayıs 2015 - 17:11

Sosyal medya aracılığıyla tanıştığı erkek arkadaşı .E. A.(21) için 2 gün önce Çorum’dan Darıca’ya gelen İ.A (18), dün, erkek arkadaşıyla birlikte sabaha kadar alkol aldı.

Çorum’daki ailesinin de 2 gün önce kayıp başvurusunda bulunduğu genç kız, henüz bilinmeyen bir nedenle bugün öğle saatlerinde geldiği Darıca Dudayev Parkı sahilinde kendisini denize attı. Olaya tanık olan ve o sırada sahada çalışan Darıca Belediyesi çalışanlarından bir işçi, kıyafetleriyle birlikte denize atlayarak, İ.A'yı sudan çıkardı.

112 Acil Servis ambulansı ile Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç kızın uzun süre kendine gelemeyerek baygın vaziyette yattığı belirtildi.

 Polisin,  Çorum’da yaşayan genç kızın ailesine arayarak kızlarının bulunduğunu ve durumu hakkında bilgi verdiği öğrenildi.