Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Aygün, yönetimi topladı

Yeni atanan MHP Darıca İlçe yönetimi, başkan Adem Emre Aygün başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. MHP Darıca İlçe Başkanlığına atanan Adem Emre Aygün, “Kutlu davamızın birer neferi olarak bayrağı daha ileriye taşımak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Aygün, yönetimi topladı
01 Haziran 2016 - 09:32
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Darıca ilçe yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı sonrası bir açıklama yapan İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, bayrağı daha ileri taşımak için çalışmaları artıracaklarını söyledi.
 
DAVANIN NEFERİYİZ
Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül veren her ülkücü gibi birlik içinde hizmet etmeye devam edeceklerini söyleyen Aygün, “Bugüne kadar Darıca İlçemizin yönetimlerinde görev alan tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Hepsi bu kutlu davaya hizmet etmek için gece-gündüz çalışmıştır. Bugün bu kutlu yürüyüş bize emanet edilmiştir. Bizlerde daha önceki arkadaşlarımızdan aldığımız bayrağı daha ileriye taşıyacağız” dedi.
 
DAVAMIZ BAKİDİR
Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir ilke ve dava partisi olduğuna dikkat çeken Adem Emre Aygün, “Yeni yönetim kurulunda görev alan bütün arkadaşlarımız birbirinden kıymetli, kendi alanlarında başarılı insanlardır. Bizler yönetim olarak tüm vatandaşlarımıza ulaşarak hem ilimize hem de ülkemize hizmet edeceğiz” dedi.
MHP’yi bölmeye çalışanların asla amacına ulaşamayacağını ifade eden Adem Emre Aygün “Partimizin her üyesi bizler için bir değerdir. Bizleri bölmeye yok etmeye çalışanlar asla başarıya ulaşamayacaktır. Tek vücut olarak mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.