Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ Partili Kadınlar 50 bin imza ile Ankara'da

İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı’nın kadın yöneticileri Ankara’daydı. Kadın heyetine başkentte İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge başkanlık etti

İYİ Partili Kadınlar 50 bin imza ile Ankara'da
15 Mayıs 2019 - 19:28
İYİ Parti Kocaeli İl ve İlçe Teşkilatlarından Ankara’ya gelen kadınlar, çocuk istismarına son verilmesi için Kocaeli İl Teşkilatı’nın düzenlediği kampanyada toplanan imzaları TBMM’ye getirdi. 
 
12 İLÇEDE 50 BİN 
İMZA TOPLANDI
İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı, çocuk istismarının önlenmesini sağlayan yasal düzenlemelerin yeniden yapılması için çağrıda bulunmak amacıyla bir süre önce imza kampanyası başlattı. Kocaeli’nde 12 ilçede kampanyaya destek veren 50.000 imza toplandı. 
İmzaların yer aldığı dosyalarla Ankara’ya gelen İYİ Partili kadınlar, Meclis’te önce partilerinin grup toplantısına katıldı, ardından Genel Başkan Meral Akşener ile İYİ Parti Grubu’nda bir araya geldi. Genel Başkan Akşener, Kocaelili kadınlara Teşkilat olarak çocuk istismarına gösterdikleri duyarlılık ve sergiledikleri tavır nedeniyle teşekkür etti.   
 
TBMM BAŞKANI 
ŞENTOP’A GİTTİLER 
Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge ve diğer kadın yöneticiler, imzaların yer aldığı dosyalarla birlikte öğleden sonra TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un makamındaydı. 
Çocuk istismarının önüne geçilmesini sağlayacak yasal düzenlemelerin bir an önce TBMM Genel Kurulu’nda ele alınması için toplanan 50.000 imzalı dilekçeyi İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge, İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ile birlikte TBMM Başkanı Mustafa Şentop’a teslim etti. 
Meclis Başkanı Mustafa Şentop, İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı’nın konuya gösterdiği duyarlılık nedeniyle Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a ve İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge’ye teşekkür etti.