Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Höbek, Muhtarlarla kahvaltıda buluştu

Gebze Özel Merkez Hastanesi Baş Hekimi Dr.Hakan Höbek ve Hastane Müdürü Ahmet Kısmet Gebze’li muhtarlarla sabah kahvaltısında bir araya geldiler.

Höbek, Muhtarlarla kahvaltıda buluştu
14 Ağustos 2015 - 13:11

Gebze Belediyesi Meclis Üyesi, Gebze İsmet Özgenç’e ait olan Palas Otel’de gerçekleşen kahvaltıya eski Tavşanlı Köy Muhtarı şu an ise AK Parti Gebze Belediye Meclis üyesi olan Sadık Güvenç’te hazır bulundu.

Özel Gebze Merkez Hastanesi Baş Hekimi Dr.Hakan Höbek, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Gebze ve bölgemizde yer alan sivil toplum örgütleriyle ayda bir veya iki defa yemeklerde, kahvaltılarda bir araya gelmeye devam edeceğiz. Geçtiğimiz Ramazan ayı içerisinde iftarda Engelliler Derneğimizle bir araya geldik.  Bu gün de Gebze bölgesinin muhtarları ile sabah kahvaltısında bir araya gelip, Sağlık, Sosyal ve Gebze ile ilgili hoş bir sohbet etme imkanı bulduk. Bundan sonra da elimizden geldiği sürece bölgemizde yer alan STK ile buluşmaya devam edeceğiz ve çözüm noktasında da Hastane olarak yanlarında olacağız’ ’dedi.

Kahvaltıda hazır bulunan Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Özyurt  Özel Gebze Merkez Hastanesi Baş Hekimi Dr.Hakan Höbek ve Hastane Müdürü Ahmet Kısmet’e tüm muhtarlar adına vermiş olduğu kahvaltıdan ve muhtarların sorunlarıyla yakından ilgilendiği için teşekkür etti.