Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Suriyeli çocuklar, Bilim Merkezi'nde atölye çalışmalarına katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Kocaeli Bilim Merkezi’nde Kocaeli’nde yaşayan Suriyeli çocuklara yönelik ‘’Kucaklayan Bilim Suriye’’ etkinliği düzenlendi.

Suriyeli çocuklar, Bilim Merkezi'nde atölye çalışmalarına katıldı
23 Kasım 2016 - 11:37
Dünya Çocuk Hakları Günü’nde düzenlenen etkinliğe katılan çocuklar, Bilim Merkezi’nde birbirinden ilginç düzenekler arasında güzel bir gün geçirirken, atölye çalışmalarına da katıldı.
Ülkemizde bilimsel oluşum, kavramların topluma tanıtılması, öğretilmesi ve sevdirilmesi ve bilim kültürünün ülkemizde yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla Suriyeli çocuklara yönelik bir etkinlik düzenledi. Kocaeli genelinde yaşayan Suriyeli çocuklar ve ebeveynleri Kocaeli Bilim Merkezi’ni ziyaret ederek, hazırlanan atölye ve bilimsel etkinliklere katıldı, bu şehre ait olduklarını hissetmeleri sağlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, KO-MEK, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir İtfaiyesi, SEKA M. Ali Kağıtçı Müzesi ve Kocaeli Tıp Fakültesi Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen programda 8 adet atölye kuruldu, 9 farklı etkinlik düzenlendi ve simülatör ve Plenataryum Gösterimi yer aldı.