Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Demirci, gazetecilerle sahurda buluştu

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, önceki gün gece Akse Meydanı Sosyal Tesislerinde Gebze bölgesi basın mensuplarıyla sahur programında bir araya geldi. Şevki Demirci’nin basın buluşmasında Belediye başkan yardımcısı Mustafa Malkoç’da hazır bulunurken çok sayıda gazeteci katılım sağladı.

Demirci, gazetecilerle sahurda buluştu
13 Haziran 2018 - 15:26
Başkan Demirci, bölge gazetecileri ile birlikte yenilen sahur yemeğinin ardından göreve geldiği 30 Mart 2014 tarihinden bugüne Çayırova’da hayata geçirdiği projeler ve hizmet yatırımlarını anlatan özet bir sunum yaptıktan  sonra basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı..
 
ÇAYIROVA BÖLGE’NİN İNCİSİ
Çayırova’nın bölgenin incisi olduğunun ve Çayırovalıların her türlü hizmetin en iyisini hakkettiğinin altını çizen Başkan Demirci “Yaşam için Çayırova’yı tercih edenler her anlamda kazanıyor ve bunun içindir ki Türkiye genelinde en fazla göç alan ilçe oldu Çayırova. Yaptığımız semt konakları anında Çayırovalılarca kullanılmaya başlıyor, eğitime sunduğumuz yeni okulların öğrenci kapasitesi anında doluyor. Yaptığımız hizmetler anında karşılık bulunca biz de yeni yeni hizmet alanları inşa etmek durumunda kalıyoruz. Yeni mahallede inşa ettiğimiz Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ile Şekerpınar’daki Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi Kocaeli’nin en büyük iki kültür merkezi oldu. Kent Park projemiz bitti yakında faaliyete geçince Çayırova’nın değerine değer katacak. Çayırova’da 4 yılda ancak 14 yılda yapılabilecek kadar çok hizmet yatırımlarını hayat geçirdik. Yolarımızla, kültür merkezlerimiz ile kapalı semt pazarlarımız ve semt konaklarımız ile şu an için Çayırova’nın hiç bir eksiği kalmamıştır. “ dedi.
 
GTÜ’NÜN BİR BÖLÜMÜNÜ İSTİYORUZ
Gebze Teknik Üniversitesi’nin kuruluşunda katkılarının ve Vakıf Mütevelli heyetinde olduğunu belirten Şevki Demirci “Kaymakamlıktan boşalan binamız, GTÜ’nün bir bölümüne hizmet verecek kapasitededir. Ben GTÜ’ye teklifimi sundum ‘üniversitenin bir bölümü burada eğitime açılabilir’ diye. Cevap bekliyorum. Olursa Çayırovamız için güzel olur” dedi.