Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Güzeloğlu'ndan İsmail Oğuz'a başarı belgesi

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Okul Öncesi Eğitimin Geliştirilmesi ve Merkezi Sistem Sınavlarında ilimizin başarısına katkı sağlayan eğitimcilere başarı belgelerini verdi.

Vali Güzeloğlu'ndan İsmail Oğuz'a başarı belgesi
19 Haziran 2017 - 13:56
Makam Toplantı Salonunda gerçekleşen törene; Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve başarı belgesi alan eğitimciler katıldı.
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu yaptığı konuşmalarında; “İnancımızın çok özel günlerindeyiz. İnşallah Ramazan ayı hem ülkemiz, hem de tüm inananlar için huzur ve barış getirsin. Bir eğitim yılının sonundayız, okullarımız tatil oldu. Hepimizi mutlu eden, bizlere ve kentimize güven veren bir eğitim yılını geride bıraktık. Kocaeli’de tüm zamanların en büyük başarısını elde ettik. Bu perspektifte hepinize teşekkür ediyorum. Ortaya konan çaba ve heyecan bu sonucu getirdi. Kocaeli; ülkemizin büyük yürüyüşünde çok büyük katkılar, zenginlikler ve derinlikler sunan bir büyükşehirdir. Kocaeli Türkiye’nin model ve örnek bir kenti olmak mecburiyetindedir. Başarının kurumsal ve sürdürülebilir olması doğru bir yaklaşımın ve bakışın geliştirildiğinin göstergesidir. Geriye dönük 3 yıllık performansımızda bütün alanlarda bu başarıyı elde ettik. En büyük takdir milletimizindir ve tüm Koceli’de bu güven oluşmuştur. Eğitimin her alanında çok önemli mesafeler alınmıştır. Emeklerinize ve çabalarınıza teşekkür ediyorum.” dedi. Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ise başarı belgesini Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun elinden aldı.