Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Farabi'den Koronavirüs tepkisi

Başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş, sosyal medya teröristlerinin 1 hastanın Corona virüsü salgını nedeniyle Farabi Eğtim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildiğine dair gerçek dışı görüntüler yayarak kamuoyunu korku ve paniğe sevk ettiklerini belirtti. Güneş, bu şahısların tespiti hakkında gerekli çalışmaların başlatıldığını söyledi.

Farabi'den Koronavirüs tepkisi
15 Mart 2020 - 18:50

Koronovirüs nedeniyle bazı kendini bilmez sosyal medya kullanıcılarının sanki Farabi Eğim ve Araştırma Hastanesi’ne virüslü bir hasta getirilmiş gibi fotoğraflar paylaştığını iade ederek bunu yapanların teröristlerden farkı olmadığını belirtti.

Başhekim Mustafa Güneş, konuyla ilgili gazetemizin sorularını cevaplandırırken, ‘’ Sosyal Medya Teröristleri tarafından paylaşılan bu resim hastanemizde çekilmiş gibi gösterilmek isteniyor, bizim böyle  bir alanımız dahi yok. tamamen asparagas bir bir haberdir. Fotoğrafın bizim hastanemize ait görüntü olmadığını bilgisini vermek isterim.

     Tabi, medya teröristleri hastanemize bizden habersiz ek bina yapılmışsa bunu biz          bilemeyiz. Vatandaşlarımızın Sağlık Bakanlığı'nın vereceği bilgiler dışında hiç bir          bilgiye itimat etmemeleri ve önerilen talimatlara azami uyulmasını rica ederiz.