Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Mar Yapı ve Divan'dan bir ortak proje daha

Mar Yapı ve Divan Grubu, Güneşli’den sonra bu kez Bayramoğlu’nda buluştu. İkili, bölgede ‘G Marinmanagedby Divan’ı hayata geçiriyor.

Mar Yapı ve Divan'dan bir ortak proje daha
27 Eylül 2013 - 08:16
 Mar yapı ve Divan Grubu, Güneşli’de hayata geçirilen G Plus at Divan Residence’dan sonra şimdi de Bayramoğlu’nda gerçekleştirilen ‘G Marin’ projesi için yeni bir işbirliğine imza attı. ‘Geleceğin Kalamış’ı olarak lanse edilen Bayramoğlu’nun standartlarını yükseltecek ‘G Marinmanagedby Divan’ projesi Mar Yapı tarafından hayata geçirilirken, ev sahipleri Divan’ın özel hizmetlerinden faydalanacaklar.  
 
İLK ETAP EKİM AYINDA TESLİM
Darıca - Bayramoğlu’nun ilk markalı konut projesi olan G Marin’in lansmanında konuşan Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, ‘Küçük Amerika’ olarak anılan Bayramoğlu’nu öncelikli yatırım bölgesi ilan ettiklerini söyledi. İki etapta toplam 556 konuttan oluşan projenin ilk etabı ekim ayında teslim edilecek.
 
İŞBİRLİĞİNE DEVAM
DİVAN Grubu CEO’su Marcos Bekhit ise, toplantıda yaptığı konuşmada Mar Yapı ile yaptıkları iş birliğinden çok mutlu olduklarını ve onlarla yola devam etmekten memnun olacaklarını ifade etti. Toplantıya, Divan Grubu Genel Müdür Yardımcısı Faik Öztunç da katıldı. Projede metrekare fiyatları 1.800-2.500 TL arasında değişiyor.