Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Aksoy'dan en çok iş isteğinde bulunuldu

KOCAELİ Valisi Hüseyin Aksoy, her hafta pazartesi günü düzenlenen Halk Günü'nde 197 vatandaşla görüşürken, 65 kişi iş talebinde, 53 kişi yardım, 23 kişi hukuki, 14 kişi belediyeler, 8 kişi sağlık, 34 kişi ise diğer kurum ve kuruluşlarla ilgili istek ve taleplerde bulundu.

Vali Aksoy'dan en çok iş isteğinde bulunuldu
02 Mart 2018 - 09:02
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy tarafından geçen yıl 30 Ekim tarihinden itibaren başlatılan Halk Günü her hafta düzenli olarak pazartesi günleri gerçekleştiriliyor. Devletin vatandaşı için var olduğunu, ihtiyaçların vatandaş odaklı yürütüldüğünü, kapısının her zaman vatandaşa açık olduğunu belirten Vali Hüseyin Aksoy, Halk Günü'nü başlattığı 30 Ekim tarihinden bu güne kadar müracaat eden tüm vatandaşların görüşme taleplerini kabul ederek, 197 vatandaş ile tek tek görüşerek istek, talep ve sorunlarını dinledi. Vali Hüseyin Aksoy ile görüşen 197 vatandaştan 65'i iş talebinde, 53'ü yardım talebinde, 23'ü hukuki konularda, 14'ü büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile ilgili konularda, 8'i sağlık konusunda ve 34'ü ise diğer kurum ve kuruluşlarla olan sorun ve talep ve isteklerini iletti.
Vali Aksoy, sorunların çözümü ve taleplerin yasal çerçevelerde karşılanması için toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine kurumları ile ilgili konularda gerekli hassasiyetin gösterilmesini, yardımcı olunmasını ve diğer konularda da ilgili kurumlara yazı yazılması ve yapılan işlemler sonucundan da vatandaşların bilgilendirilmesi talimatlarında bulundu.