Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Protokol eşleri Huzurevi'nde buluştu

Gebze bölgesinde görev yapan Kaymakamların ve belediye başkanlarının eşleri, Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin davetlisi olarak Darıca Memduh Kızılağaç Huzurevi’nde yapılan kahvaltıda buluştular

Protokol eşleri Huzurevi'nde buluştu
26 Eylül 2013 - 08:49
 Gebze bölgesinde görev yapan Kaymakamların ve belediye başkanlarının eşleri, başta eğitim ve sosyal hizmetler alanında olmak üzere sosyal sorumluluk duygusu içerisinde yapmakta olduğu sosyal faaliyetlerini sürdürüyor. Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin davetlisi olarak Darıca Memduh Kızılağaç Huzurevi’nde yapılan kahvaltıda buluşan protokol eşleri burada huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenerek onlarla sohbet ettiler. 
Yaşlıların mutluluğunun kendilerinin de mutluluğu olduğunu söyleyen Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban,
 “Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak çok önemli. Unutmayın ki bir gün herkes yaşlanacaktır. Yaşlılarımızı mutlu görmek bizi de mutlu ediyor, sevindiriyor. Her fırsatta yaşlılarımızla bir araya gelerek onlara faklı bir gün yaşatmaya çalışıyoruz. Huzurevinde kalan yaşlılarımızı sık sık ziyaret etmeli, hatırlarını sormalıyız. Onlarla beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Değerli protokol eşlerimiz bizleri hiç bir organizasyonda yalnız bırakmıyor. Kendilerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hepinize sağlıklı, mutlu ve huzur dolu günler diliyorum.” şeklinde konuştu. 
Huzurevinin salonunda düzenlenen kahvaltı programında oldukça eğlenen Huzurevi sakinleri, “Sizleri her zaman yanımızda görmek bizleri mutlu etmekte ve bizlere yaşama sevinci vermektedir. Bizleri unutmayarak, her fırsatta yanımızda olduğunuz için sağolun, varolun” diyerek kendileri için düzenlenen etkinliklerden dolayı teşekkür ettiler.