Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Törk'ü Türk Bayrakları ile karşıladılar

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’ün açılışını gerçekleştirdiği Seçim Ofisi’nin önünde yüzlerce partili, Türk Bayrakları’yla coşku yaratırken Saygı Duruşu’nun ardından hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okudular.

Törk'ü Türk Bayrakları ile karşıladılar
23 Mart 2019 - 22:47

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın da katıldığı Sırasöğütler Mahallesi’nde bugün akşam gerçekleştirilen Seçim Ofisi’nin açılışında yüzlerce kişiden oluşan kalabalığa hitap eden CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, ekibiyle birlikte hazırladıkları projelerin ilçenin gelişiminde önemli rol oynayacağını söyledi. 

Yakup Törk, Darıca’nın makus talihinin CHP’nin belediyeyi almasıyla son bulacağını ifade ettiği konuşmasında, seçilmesi durumunda daha modern, daha yaşanılır bir kente dönüşecek Darıca’ya çağ atlatacaklarını belirtti.

Konuşmasını zaman zaman atılan sloganlarla kesmek zorunda kalan CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, önceliklerinin gençler ve eğitim olacağını ve partisi ne olursa olsun, hiç bir şekilde ayırım yapmaksızın herkese eşit hizmet edeceklerinin de altını çizerek, ‘’Mart’ın sonu bahar’’ dedi.

1 Nisan sabahı itibarıyla çalışmalar için kollarını sıvayacaklarını ve gece gündüz demeden ekibiyle birlikte kendilerini hizmet etmeye adayacaklarını kaydeden Yakup Törk, ‘’ Hiç kimse endişe etmesin, biz şehirciliğin ve belediyeciğin ne olduğunu herkesten çok daha  iyi biliyoruz. Ülkemizde bunun örnekleri oldukça fazla, CHP’nin idaresinde olan şehirlere gidip baksınlar gerçekleri o zaman görürüler’’ şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından CHP’nin Sırasöğütler Mahallesi’ndeki Seçim Ofisi törenle açıldı.