Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çekilin yoldan Darıca geliyor! 1-0

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ekibimiz, sahasında ağırladığı Ankara temsilcisi Bugsaşspor'u, Tuncay'ın 90. dakikada attığı gol ile 1-0 mağlup etti ve galibiyet serisini sürdürdü.

Çekilin yoldan Darıca geliyor! 1-0
21 Ekim 2018 - 17:36
 İnanılmaz istekli ve arzulu bir futbol oynayan futbolcular galibiyet coşkusunu taraftarıyla kutladı. Sarı -Yeşilli taraftarlar ise hem futbolcuları hem de Teknik Direktör Oktay Derelioğlu'nu adeta bağırlarına bastı.
 
2. Ligde geçtiğimiz hafta içi deplasmanda Kırklarelispor'u 1-0 mağlup eden temsilcimiz Darıca G.B, Pazar mesaisinde karşılaştığı Bugsaşspor'a da aynı tarifeyi uyguladı. Teknik Direktör Oktay Derelioğlu ile adeta yeni bir havaya bürünen ekibimiz, sahasında ağırladığı Ankara temsilcisini oyuna sonradan giren Tuncay'ın 90. dakikada attığı gol ile 1-0 mağlup etti. 
 
Oyuna oldukça istekli ve arzulu başlayan ekibimiz, bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. İkinci yarıda önemli değişikliklere imza atan Teknik Direktör Oktay Derelioğlu'nun bu hamleleri oyuna sonradan giren Tuncay'ın 90. dakikada attığı gol ile sonuçlandı. Golden sonra inanılmaz bir sevinç yaşayan ekibimiz bu galibiyetle puanını 11'e çıkardı.
 
MAÇ SONUNDA İNANILMAZ GÖRÜNTÜLER VARDI
Maçın sonunda adeta taraftarlarıyla bütünleşen Darıca G.B'li futbolcular, taraftarlarla beraber tezahurat yaptı. Sarı - Yeşil renklere gönül verenler, son dakikada golü atan Tuncay'ın üçlü çektirmesini istedi. Daha sonra tribünlerin isteğini kırmayan Teknik Direktör Oktay Derelioğlu', ''Daha iyi olacağız. Merak etmeyin'' diyerek taraftarları selamladı.
 
ÇINARALTI HARİKAYDI
Darıca G.B'nin vefakar taraftar grubu Çınaraltı ise tribünleri doldurarak, takımlarına 90 dakika destek verdi. Yağan sağanak yağışa rağmen bir kez olsun susmayan Sarı - Yeşilli taraftarlar son dakikada gelen galibiyet coşkusunu doyasıya yaşadı.