Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karete Milli takımımız Darıca'da

Kasım ayı içinde Paris’te yapılacak olan Dünya Büyükler Karate Şampiyonası’na hazırlanan Karate Milli Takım Sporcularımız ve Şili,Arjantin,Ekvator ve Japon milli sporcular Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ı makamında ziyaret ettiler.

Karete Milli takımımız Darıca'da
11 Eylül 2012 - 09:40
 Dünya Karatesinin Şampiyonlar Ligi olarak kabul edilen ve 1. Etabı istanbul’da yapılan Karate 1 One Prestij Lig Müsabakaları için Şili,Arjantin,Ekvator ve Japon Milli Takımlarıyla ortak hazırlık kampını Darıca Basın İlan Kurumu Tesislerinde yapan Milli takımımız Antrenörü ve Kamp Müdürü Ercan İnce kampın son derece yararlı geçtiğini , sporcular arasında  kardeşliğin dostluğun pekişmesi bakımından da örnek teşkil ettiğini ifade ederek ülke olarak Dünya  Şampiyonasında başarılı olacaklarını söylerken, Başkan Karabacak’a kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
 
SPORUN HER DALINDA
Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise “Karate Milli Takımımızı ilçemizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz.İlçemiz artık sporun her dalında hizmet için yarışıyor.Ülke sporuna katkı sağlamayı asli görevlerimiz arasında görüyoruz.Milli Takımımızın şampiyonada önemli başarılar kazanacağından şüphemiz yoktur. Diğer ülke sporcularına da başarılar diliyor, dostça bir şampiyona olmasını temenni ediyorum.” diyerek görüşlerini ifade ederken sporculara ilçe hakkında kısa bilgilendirme de bulundu.