Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kupada rakip bugün belli oluyor!

Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur maçında Gölcükspor’u 2-1 yenerek adını 3.Tur’a yazdıran 3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği’nin bu turdaki rakibi bugün belli olacak.

Kupada rakip bugün belli oluyor!
07 Eylül 2017 - 09:51
Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur maçında Gölcükspor’u 2-1 yenerek adını 3.Tur’a yazdıran 3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği’nin bu turdaki rakibi bugün TFF Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda saat 15.00’de başlayacak kura çekimiyle belli olacak. 92 takımın yer aldığı 3.Tur maçlarında Darıca Gençlerbirliği’nin rakibi Süper Lig’den de olabilir. 
Buna göre Bursaspor, Kayserispor, Evkur Yeni Malatyaspor, Sivasspor ve Göztepe kupaya bu sezon direk 3’üncü eleme turundan seri başı olarak katılacak.
 
92 TAKIM YER ALACAK
3’üncü eleme turunda toplam 92 takım mücadele edecek. Bu takımların 33’ünü ikinci turdan gelenler oluşturuyor. Diğer takımların 36’sı 2. Lig’den, 18’i 1. Lig’den, 5’i de Süper Lig’den. Toplam 92 takımın katılımıyla oynanacak 3’üncü turda, yine tek maç eleme usulü uygulanacak ve galip gelen 46 takım dördüncü eleme turuna yükselecek.
Kupada 3’üncü eleme turu heyecanı 19 Eylül Salı günü başlayacak ve 21 Eylül Perşembe gününe dek devam edecek. Darıca Gençlerbirliği bu tarihlerde ligde 3’üncü haftaya girmiş olacak. 16 Eylül Cumartesi günü Ankara Demirspor’u ağırlayacak olan Darıca bu maçtan 3, 4 veya 5 gün sonra kupa maçını oynayacak ve ardından 23 Eylül’de 4’üncü hafta maçı için Kayseri Erciyes deplasmanına gidecek.