Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yakup Törk gençleri dinleyecek

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk Darıcalı gençlerle buluşacak. Gençlik buluşmasına büyük bir katılım beklediğini belirten Törk, tüm gençleri söz sahibi olmaya davet etti.

Yakup Törk gençleri dinleyecek
25 Ocak 2019 - 11:18
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk 27 Ocak Pazar günü Darıcalı gençlerle buluşacak. ‘Darıca’yı Gençlerle Birlikte Konuşuyoruz’ söyleşinde gençlerle bir araya gelecek olan Törk, Darıca’nın yönetiminde gençlerin de söz sahibi olması gerektiğini dile getirdi. Gerçekleştirilecek gençlik buluşmasına tüm gençleri davet eden Törk, “Gençlik buluşmamızda gençlerimizi dinleyeceğiz. Hep birlikte nasıl bir Darıca hayal ettiğimizi dile getireceğiz” dedi.
GENÇ FİKİRLERLE YENİ DARICA 
Geliştireceğimiz her projeyi çocuklar, gençler ve kadınlarımızı düşünerek yapacağız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin hayatını kolaylaştırıcı, onları daha donanımlı yetiştirecek ve yarınlara hazırlayacak projeler hayata geçirmek için gayret göstereceğiz. Bu yüzden gençlerimizin önerilerine büyük önem veriyoruz. Nüfus dağılımına baktığımız zaman gençlerin olduğu bir ilçe konumunda olduğu düşünülünce gençlerin bizlere yapacağı katkıların çok değerli olduğunun bilinmesini isterim. Gençlik toplantımız 27 Ocak Pazar günü saat 18.00’da gerçekleşecek. Toplantımıza tüm gençlerimizi davet ediyorum” şeklinde konuştu.