Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Erken seçim, Darıca'daki partileri de heyecanlandırdı

Erken seçim, Darıca'daki partileri de heyecanlandırdı

Erken seçim, Darıca'daki partileri de heyecanlandırdı
19 Nisan 2018 - 11:16
24 Haziran'da yapılacak olan erken seçim, Darıca siyasetini de hareketlendirdi. İlçe Başkanları gazetemize özel açıklamalarda bulundular.
 
BIYIK: KAZANAN MİLLET OLACAK
Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık yaptığı açıklamada ''Memleketimiz için erken seçim hayırlı ve uğurlu olsun. Bizler Darıca'da partililerimizle beraber son rötuşlarımızı yapacağız. Hamdolsun seçim hazırlığı gibi bir derdimiz yok. Sandık kurullarımız ve mahalle teşkilatlarımızla seçime hazırız. İnşallah bu seçimde kazanan millet, demokrası ve Ak Parti olacak'' dedi.
 
TÖRK: 25 HAZİRAN SABAHI GÜNEŞ DOĞACAK
CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ise ''Biz yapılabilecek her erken seçime hazır bir partiydik, demokrasi ittifakı ile demokrasi sevenlerinin iktidarı 25 Haziran sabahı Türkiye’de güneş olarak doğacak. Türkiye artık tek adam rejiminden, demokrasi rejimine, demokrasi ittifakı ile geçiş yapacak. Bu konuda hiçbir şüphemiz yok, kötüye giden ekonomi ve dış politikayı toparlayacağız.” dedi.
 
AYGÜN; TAM KADRO HAZIRIZ
MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, '' MHP Darıca ilçe Teşkilatı olarak yönetim kurulumuz, kadın kollarımız, mahalle başkanlarımız, sandık görevlilerimiz ile seçime tam kadro hazırız'' dedi.
 
KORKMAZ; ÖNÜMÜZDE BİR ENGEL YOK
İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Ekrem Korkmaz ,SE, erken seçim açıklamalarıyla alakalı yaptğı açıklamada ''seçime katılamama gibi bir durum söz konusu değil. Partimiz erken seçime hazırdır. Biz de ilçe teşkilatı olarak hazırız. Önümüzde hiçbir hukuki engel yok. Kısa bir önce kurulmamıza rağmen 1200 üyeye ulaşarak hiçbir partinin çalışmadığı kadar çalışıyoruz. Korku duvarlarını aşarak zafere ulaşacağız’’ dedi.
 
ÇETİNKAYA; ERKEN SEÇİM DEĞİL BASKIN SEÇİM
Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya erken seçimle alakalı yaptığı açıklamada '' Öncelikle alınan bu seçim kararı bir erken secim değil baskın seçim kararıdır yani talandan mal kaçırma. Biz iki ay önce yapmış olduğumuz basın toplantısında secmenin ve partilerin boşluğunu bulup bir baskın seçim yapabilecek potansiyelde olduklarını söylemiştik. Ancak kendilerinin ısrarla seçimler zamanında yapılacak demeleri ayrıyeten bir değerlendirme konusu. Henüz daha uyum yasaları tamamlammadan insanları ters köşe yapmaya çalışmak devlet mantığına uymaz ve yakışmaz. Bu tür kararlar gelişmiş ülkelerde değil geri kalmış ülkelerin alçağı karardır.
Biz Saadet Partisi olarak bütün secimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de en güçlü salışmaları argümanları ortaya koyacağımızdan hiç kimsenin endişesi olmasın. Alınan bu kararın ülkemizin milletimizin ve tüm insanlığın menfatine sonuçlanmasını temenni ediyorum'' dedi.